Вітаю Вас Гість | RSS
Четвер
09.05.2024, 21:11
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Квітень » 6 » Предметний тиждень творчості "У світі мистецтва". П'ятниця - день червоний.
22:50
Предметний тиждень творчості "У світі мистецтва". П'ятниця - день червоний.

Настав довгоочікуваний момент підведення підсумків предметного тижня мистецтв в Руськополянській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.

П’ятниця – «Червоний день». Цей колір символізує свято, перемогу, радість і любов, він піднімає тонус організму, надає нам енергії, а почуттям - новий заряд.

Піднесений настрій панував і в кабінеті мистецтва. На майстер-клас зібралися юні кардмейкери, які з любов’ю виготовили святкову листівку в техніці скрапбукінг, щоб привітати рідних зі святом весни.

На святкову лінійку зібралися всі учасники навчально-виховного процесу, щоб дізнатися про результати кольорового тижня творчості «У світі мистецтва». Я пишаюся тим, що наша школа має надзвичайно творчий потенціал. Немає класу, який би не поринув у королівство Барв, який би не брав участі, якого не захоплює краса, не зачепила творчість і мистецтво. Діти дуже талановиті. Музи їх особливо надихають. Якщо є натхнення, то учні творять, а якщо немає – то витворяють. В кожній дитині – таланту краплина! Мистецтво охопило усіх. Особливо, цікаво було спостерігати за дорослими. Вчителі змінювали своє вбрання відповідно до кольору дня. В запеклій боротьбі перемогла Підкошена О.В., яка не порушила законів дрес-коду королівства Барв. Вам до лиця всі кольори веселки.

З вітальним словом до всіх присутніх звернулася директор школи Ткаченко Л.В. та нагородила грамотами переможців і активних учасників конкурсу мистецтв «Відкриваємо таланти». В номінації «Образотворче мистецтво» журі визначило переможців у трьох вікових категоріях: Ілляшенко К., Солодар В., Ілляшенко Є. У номінації «Інструментальне музичне мистецтво» перемогу здобули Поліщук Р. та Сакаль Д. Серед вокалістів Ілляшенко Є. набрала найбільшу кількість балів. В номінації «Театральне мистецтво» маємо трьох призерів різних категорій: Шапран Н., Антіпенков Б., Шапран А. Єдиним учасником і переможцем визнано танцювальний дует у виконанні сестричок Гладунів. Червона королева дня вручила спеціальний приз всім учасникам тижня мистецтв, як подяку і любов за те, що вони продемонстрували свій талант, показали свою радість і подарували всім нам посмішку.

Я вдячна батькам, які одягали дітей до теми дня, які вплітали яскраві стрічки в коси донечкам, купували кольорові резинки, зав’язували бантики, які створюють усі умови для розвитку в дітей творчих здібностей. Висловлюю подяку дорогим колегам, які допомагали в проведенні красивого тижня та є наставниками творчо обдарованих дітей. Я щиро дякую молодому художнику Шмагайлу Є.О. за надані матеріали та незабутню зустріч, а також незмінним нашим спонсорам: Руськополянській сільській раді та Дарієнку І.Й. Будьте здорові, щасливі й красиві. Догождайте своїм музам і створюйте свої неповторні шедеври в будь-якому виді мистецтва і в будь-якому віці. Бо мистецтво –єдине, а виявів його - тисячі.

Хай діти щасливі зростають,

Майструють, танцюють, співають,

Хай творчість захоплює їхні серця

Й талантам успішним не буде кінця!

Переглядів: 321 | Додав: Lesder | Теги: Предметний тиждень творчості У світ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт


Пошук

Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту
  • МОН України
  • Черкаський ОІПОПП
  • Інтернет-клуб Палітра
  • Черкаський ВО
  • Слово вчителя
  • Черкаський районний БДЮТ
  • Черкаський районний СЮТ
  • Руськополянська ЗОШ №2
  • Черкаський художній музей
  • Карпенко Ірина

  • Copyright Леся Деркач © 2024