Вітаю Вас Гість | RSS
Вівторок
19.03.2024, 05:38
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Грудень » 07

Хай ангели оберігають кожного солдата!

Вихованці Зразкової художньої студії "Дивосвіт" долучилися до суспільно-корисної справи "Ангелочок для солдата". Діти стали основним оберегом віри для наших захисників, виготовили 50 паперових ангелят з щирими побажаннями для бійців.  Не залишили наших солдат наодинці.

... Читати далі »

Переглядів: 146 | Додав: Lesder | Дата: 07.12.2020

З глибокої давнини природа була стимулом для творчості у всіх видах і жанрах мистецтва. Рослини і сьогодні надихають скульпторів, художників, архітекторів, дизайнерів. Зв'язок мистецтва й природи є ефективним засобом виховання та розвитку особистості. Вихованці Зразкової художньої студії «Дивосвіт» Черкаського районного ЦДЮТ цікаво провели осінні канікули. Насолоджувались теплими осінніми днями, ліпили з пластиліну рельєфи на осінню тематику, шукали яскраві барви осені на шкільному подвір’ї, займалися флористикою, складали ікебани як справжні фітодизайнери.

Сьогодні ми влаштували своє рідне українське свято Гарбуза. Дівчата фантазували пензлями над його казковим образом, виконували сюжетно-рольові ігри та поласували смачним запеченим гарбузом.

Передаючи в композиції життя природи в її динаміці та багатоґранній красі, дитина глибше пізнає світ природи, відкриває його закони, розкриває свої художні здібності та смаки, пробуджує почуття любові та б ... Читати далі »

Переглядів: 144 | Додав: Lesder | Дата: 07.12.2020

З метою підтримки та виявлення юних обдарувань у галузі образотворчого мистецтва, розкриття творчого потенціалу дітей та молоді у Руськополянському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 Руськополянської сільської ради облаштовано персональну виставку малюнків Юлії Погрібної. Глядачі отримали порцію естетичного задоволення від своєрідного ноу-хау юної художниці, яка реалізує себе у позаканонічному просторі. Поєднання графіки із живописом додає роботам неординарності та ліричної експресивності. Щирість малярської манери спостерігається у більшості портретів, серед яких дівчина зображує себе і друзів. Творчі роботи дарує близьким, виконує на замовлення, приймає активну участь у мистецьких конкурсах. Директор освітнього закладу Людмила Ткаченко вручила грамоту Юлії за особливі досягнення у вивченні образотворчого мистецтва та з нагоди Дня художника, що святкується в Україні у другу неділю жовтня. Поряд із виставкою на мольберті усі охочі мали змогу висловити свої почуття вдячності та побажання автору. ... Читати далі »

Переглядів: 133 | Додав: Lesder | Дата: 07.12.2020

Для вихованців літньої групи Зразкової художньої студії «Дивосвіт» Черкаського районного ЦДЮТ яскраве й творче літо залишилось на згадку в світлинах та виробах, які наповнювали домашні полички після кожного заняття.

За літній період діти багато малювали, витинали, ліпили, виготовляли об’ємні композиції, вітальні листівки, створювали колективне панно, сплітали віночки, грали в настільні ігри мистецькими картками «Art of family». Рухливі ігри на уважність та вправність на свіжому повітрі теж пов’язані з творчістю та мистецтвом.

Всі студійці взяли участь у Всеукраїнській онлайн-виставці «Ми не нудьгуємо – ми мрію малюємо» та нагороджені дипломами за активну участь спеціальним гостем підсумкового заняття, очільником Руськополянської ОТГ Олегом Григоровичем Гриценком.

Останнім часом переробка ПЕТ-тари отримала великий розмах. Ми скористалися ідеєю повторного використання пластикових кришок в декоративних цілях. ... Читати далі »

Переглядів: 174 | Додав: Lesder | Дата: 07.12.2020

Ну ось, незчулися, як перетнули екватор золотого літа. Спекотно. Думками линеш до води… Юні художники літньої групи Зразкової художньої студії «Дивосвіт» Черкаського районного ЦДЮТ теж купаються, але у фарбах. Насолоджуючись красою віддзеркалення у воді, дівчата вчилися малювати біле латаття, виконали живописну композицію «На озері». Натхненно працювали і над об'ємною аплікацією з графічним доопрацюванням «Підводний світ». Вдосконалюючи техніку витинання, діти виготовили паперову гірлянду «Метелики». З любов’ю виконали вітальну листівку «Ромашки», живописну композицію «Кульбабки».

Родзинкою першої половини липня стали незвичайні заняття творчістю. Вихованці студії вийшли за межі кабінету і на лісовій галявині облаштували природну галерею в стилі ленд-арту. Єдність та гармонія з природою надихнула дітей на амбівалентне ілюстрування казки «Чарівна лісова фея».

З мистецт ... Читати далі »

Переглядів: 148 | Додав: Lesder | Дата: 07.12.2020

Період літніх канікул для дітей насичений відпочинком та розвагами, знайомствами та незвичайними моментами. Свій вільний час вихованці літньої групи Зразкової художньої студії «Дивосвіт» Черкаського районного ЦДЮТ присвятили творчості та мистецтву. На заняттях дівчатка виготовили вітальну листівку в техніці скрапбукінг, займались живописом на пленері, ліпили композиції із солоного тіста, навчилися плести віночки з польових ромашок, малювали крейдою на асфальті, технікою штампування виготовили колективний плакат до Дня молоді «Майбутнє – це ми!». Всі вихованці взяли участь у Всеукраїнській онлайн-виставці «Ми не нудьгуємо – ми мрію малюємо!». Перший місяць літа приніс студійцям незабутні приємні враження й цікаве змістовне дозвілля.

... Читати далі »

Переглядів: 151 | Додав: Lesder | Дата: 07.12.2020

З ініціативи Ліги старшокласників Черкаської області Зразковий колектив художньої студії "Дивосвіт" Черкаського районного центру дитячої та юнацької творчості долучається до галереї "Наше майбутнє - щасливі діти".

#1червня_діти

#Художня_студія_Дивосвіт

... Читати далі »

Переглядів: 166 | Додав: Lesder | Дата: 07.12.2020

В усіх навчальних закладах лунає останній онлайн-дзвінок цього навчального року. Тож і мені, як здобувачу освіти, хочеться висловити слова вдячності колективу КНЗ «ЧОІПОПП ЧОР», а особливо, методисту Наталії Андріївні Лємешевій за організовані сертифікаційні заходи в дистанційному режимі. Спасибі за цікаве засідання круглого столу «Психологічні особливості розвитку емоційного інтелекту учасників освітньої взаємодії». Змістовною була і конференція «Психологічні основи розвитку системи цінностей в учасників освітнього процесу». Під іншим ракурсом сприймаю життя після майстер-класу «Психологічні основи культури толерантності». А наукова студія «Інтерактивні методики в розвитку психологічної компетентності педагогів» заставила на мить задуматися над своїм життєвим девізом. Дякую за спілкування та підвищення професійного рівня.

... Читати далі »

Переглядів: 154 | Додав: Lesder | Дата: 07.12.2020

Вхід на сайт


Пошук

Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту
  • МОН України
  • Черкаський ОІПОПП
  • Інтернет-клуб Палітра
  • Черкаський ВО
  • Слово вчителя
  • Черкаський районний БДЮТ
  • Черкаський районний СЮТ
  • Руськополянська ЗОШ №2
  • Черкаський художній музей
  • Карпенко Ірина

  • Copyright Леся Деркач © 2024